El a strâns banii nu doar datorită talentului său de actor, ci şi flerului în afaceri. El deţine 15% din Tiger Aspect, casa de producţie britanică care a realizat "Billy Eliott" şi "The Catherine Tate Show".

Serialul cu Mr. Bean este difuzat în 94 de ţări şi-i aduce actorului destui bani. Până acum, personajul i-a adus interpretului său circa 11 milioane de lire sterline (12,6 milioane de euro). Serialul "Blackadder" i-a adus la rândul său un milion de lire. Nu trebuie uitată seria de spoturi publicitare pentru un emiţător de cărţi de credit, difuzată în anii 1980 şi 1990, care a fost plătită cu alt milion de lire.

Încă din copilărie, Rowan Atkinson este pasionat de maşini, iar averea îi permite să-şi cumpere bolizi deosebiţi, printre care un McLaren F1 din 1997, evaluat la 650.000 lire (750.000 euro). Din păcate, maşina a fost serios avariată în luna august, numai soliditatea ei permiţându-i actorului să iasă teafăr din vehiculul în flăcări. Parcul auto al lui Rowan Atkinson mai cuprinde un Audi A8, un Ferrari 456GT verde, un Bentley Mulsanne, o Honda Civic Hybrid şi un Aston Martin DB7 Vantage.
Sursa: Agerpres