În ultimii ani ne-am bucurat să constatăm o creștere considerabilă în dreptul clienților care își caută o casa de vanzare in Sibiu.

Mai multe ansambluri rezidentiale au luat naștere din acest considerent. Există multiple companii imobiliare care construiesc case individuale la doar câțiva kilometri distanță de Sibiu, într-o zonă rezidențială de case, cu acces facil. Casele se construiesc în Talmaciu și reprezintă o oportunitate de a locui la casă, de a te bucura de un teren mare, toate la un buget mai redus.

Puteți alege viitoarea locuință dintr-o gamă variată de configurații, un exemplu fiind o locuință cu o suprafață utilă de 119 mp utili, cu teren de 470 mp. O astfel de locuința are 4 camere, bucătărie separată, 3 bai și spatii de depozitare. Clienții se vor bucura încălzire în pardoseală pe ambele niveluri. Casele sunt compartimentate practic, iar unul dintre dormitoare are baie proprie.

Aceste case de vanzare se predau la stadiul de gri la interior. Cât despre exterior, clienții pot alege fie finisaje standard, fie finisaje premium. Finisajele exterioare premium cuprind zidărie exterioară (la parter) îmbrăcată în lambriu, pergolă (construcție solidă de lemn) executat în fața casei, lateralul casei și spatele casei, gard la stradă executat din gabioane, stâlpi de beton îmbracați în piatră, sistem de irigați spații verzi automatizat, gradină amenajată cu gazon și pomi ornamentali.