Partener constant al Expozitiei, Casa Mobila Simex va fi prezenta si in acest an cu un portofoliu variat de colectii de lux special create pentru liniile de hotel si restaurant. Participantii la targ vor putea regasi la standul Simex din pavilionul expozitional atat ganiturile consacrate pentru hotel si restaurant, cat si produse modificate la comanda. De asemenea, punem la dispozitia potentialilor clienti modele variate de usi din lemn masiv pentru interior si exterior, precum si corpuri de mobilier pentru baruri, care vor fi facute ulterior la comanda.  

Organizat sub egida Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, evenimentul are scopul de a maximiza oportunitatile de business din industria ospitalitatii in contextul in care litoralul romanesc reuneste cel mai mare numar de unitati hoteliere si de alimentatie publica din tara.

Estimand dupa succesul editiilor anterioare, Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica a devenit deja un cadru de referinta pentru sectorul HoReCa, prin care se faciliteaza prezentarea si promovarea produselor si serviciilor dedicate acestui domeniu.

Brandul Casa Mobila Simex are o traditie de peste 20 de ani pe segmentul de lux al mobilei din Romania, fiind unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de mobila din lemn masiv, in linie clasica si sculptata manual.

Va asteptam sa ne vizitati in cadrul targului, in perioada 26-29 martie, precum si in magazinul propriu din Constanta, de pe Bulevardul Mamaia, Nr. 190, pentru a descoperi si a va delecta vizual cu cele mai valoroase colectii de mobila de arta! Va multumim daca veti putea participa la Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica si va rugam sa ne scrieti pentru informatii suplimentare la urmatoarele date de contact: Telefon: 004-0741 287 948, E-mail: [email protected]