Cum arata un dormitor high-tech?

Elementele specifice acestui stil ultramodern sunt destul de simple. Incaperile sunt accesorizate intr-un stil minimalist, ordonat si au un aspect clean. Concret, cateva dintre elementele care nu lipsesc dintr-un dormitor modern sunt:

  • sticla, metalul, plasticul si lemnul cu insertii tehnologice;
  • culorile nu sunt tipatoare, ci au doar cateva accente tari;
  • tehnologia este intalnita la orice obiect de mobilier;
  • mobilierul si accesoriile sunt, in principiu, in forme dreptunghiulare sau patrate;
  • patul este automatizat.

Dormitorul nu trebuie sa fie incarcat cu accesorii sau mobilier. Aceasta camera din locuinta va oferi strictul necesar proprietarilor, anume: o somiera electrica cu telecomanda, doua noptiere, un sifonier, accesorii pentru iluminat, cateva decoratiuni – oglinda, vaza, ceas de perete.

De ce somierele electrice din lemn pot fi elementele cheie din dormitoarele high-tech

Pentru ca dormitorul este incaperea preferata a proprietarilor casei, este important ca acestia sa aiba parte aici de confort, liniste si relaxare. De aceea, alegerea patului perfect nevoilor fiecaruia este un pas important in mobilarea locuintei.

Alaturi de saltelele de inalta calitate, aceste somiere electrice din lemn constituie cu siguranta cel mai confortabil sistem de pat. Somierele din lemn cu insertii tehnologice sunt foarte simplu de utilizat – doar printr-o simpla apasare de buton, pozitia corpului este reglata dupa bunul plac.

Pozitia adoptata in timpul somnului influenteaza major calitatea odihnei. Potrivi Rame-Pat.ro, o pozitie optima este aceea cu picioarele si trunchiul usor suspendate. Ridicand aceste doua parti ale corpului mai mult decat restul, circulatia sangelui este imbunatatita, la fel si sanatatea zonei lombare, a picioarelor si a spatelui.

Acest obiect de mobilier se incadreaza perfect intr-un decor high-tech. Avand in vedere insertiile tehnologice, dar si aspectul sau modern, poate fi integrat cu succes in dormitorul stilat, functional si minimalist.

Indiferent ca utilizatorii vor sa doarma sau sa urmareasca la TV serialul preferat, isi pot regla pozitia corpului astfel incat sa se relaxeze in totalitate. Avand in vedere disponibilitatea telecomenzii, somiera poate fi reglata astfel incat sa se muleze pe cerintele fiecarei persoane.

Fie ca este vorba despre un dormitor single sau pentru doua persoane, fiecare client isi va gasi o somiera potrivita. Exista somiere pentru o persoana sau doua, asa cum exista si somiere construite pentru a sustine utilizatorii supraponderali. Avand in vedere calitatea lemnului de fag din care majoritatea producatorilor construiesc somierele, acesta este un produs durabil, achizitionat pe termen lung.

Cei care opteaza pentru somiera dubla trebuie sa stie ca fiecare utilizator isi controleaza pozitia din telecomanda pusa la dispozitie. Bineinteles, exista optiunea interconectarii celor doua somiere cu un cablu de conexiune.

Somiera electrica poate fi controlata astfel:

  • cu telecomanda standard;
  • cu telecomanda Bluetooth;
  • cu telecomanda WiFi.

Ultimele doua modalitati de reglare presupun instalarea unei aplicatii pe smartphone, disponibile pentru sistemele de operare iOS si Android.