CrierMedia a fost compania care, in luna aprilie a acestui an, si-a asumat responsabilitatea de a schimba atat imaginea, cat si conceptul site-ului Capital.ro. Ca a facut o treaba buna certifica nu numai numarul de accesari de pe site care, practic, au crescut cu 64% in interval de o singura luna de la relansare, ci si castigarea premiului pentru cel mai bun site de stiri la primul festival al Internetului romanesc, Internetics.
Gala premiilor s-a desfasurat pe data de 19 octombrie la Bucharest Financial Plaza, unde au fost decernate nu mai putin de 15 trofee. Pentru aceste trofee au intrat in competitie aproape 60 de site-uri, printre care si sase „creatori de web design”. La sectiunea „Cel mai bun site de stiri” pentru care a concurat si CrierMedia cu site-ul Capital.ro, au mai fost nominalizati Jurnalul National (realizat de Ciprian Dudau), BloomBiz – Afaceri Infloritoare (VodaNet), Gazeta Sporturilor (Ciprian Dudau), LibertateaOnLine (CrierMedia).
Ca premiile Internetics nu constau in bani sau obiecte nu prea conteaza, atat timp cat reprezinta o recunoastere a excelentei in web design.
„Internetics este o necesitate. Am initiat acest festival pentru ca web designului din Romania ii lipseste ceva esential. Ierarhia valorilor si sistemul de referinta. Suntem convinsi ca nu ducem lipsa de valori. Dar suntem la fel de convinsi ca ele nu sunt cunoscute si recunoscute in Romania”, declara oficialii de la Millenium image & communication group, organizatorii Internetics dar si ai celui mai longeviv festival de publicitate autohton, Ad.Print.