Gala Premiilor Capital de Excelență în Management a devenit deja tradiție. În această primăvară vom organiza cea de-a treia ediție a galei, în care îi vom cunoaște pe cei mai buni manageri din economia românească. Excelenţa în management, pe care revista Capital o va premia anul acesta, presupune orientarea către rezultate, concentrarea pe client, viziune şi leadership inspirațional. Vom nominaliza acei manageri care și-au atins obiectivele de la începutul anului, au maximizat contribuția angajaților prin dezvoltarea și implicarea acestora, au încheiat și derulat parteneriate valoroase, au fost deschiși către inovație și, nu în ultimul rând, au avut o implicare în proiecte de responsabilitate socială. 

Cum stabilim nominalizații

Criteriile de evaluare vor urmări aspecte relevante pentru fiecare dintre aceste categorii, fie că este vorba de capacitatea de a lua decizii în investirea şi cheltuirea fondurilor în mod eficient, de a administra personalul şi comunicarea, de a alege cea mai bună strategie de intrare pe o piaţă, de a gestiona un lanţ de achiziţii şi multe altele. Redactorii Capital vor nominaliza mai mulți manageri la fiecare categorie, aceștia fiind selectați din toate domeniile. Fără a ne limita exclusiv la acestea, vom fi cu ochii mai ales pe industria FMGC, sectorul bancar, industria medicală, industrie și sectorul energetic, comerț și e-commerce, industria creativă (advertising, relații publice și media, TV), IT&C și sectorul imobiliar. La fiecare categorie de premii vom selecta mai mulți nominalizați, pe care îi vom prezenta în ediția tipărită a revistei, dar și pe site-ul www.capital.ro, cu povestea experienței relevante din 2016 și începutul anului curent. 

Cititorii site-ului capital.ro vor avea menirea să voteze cei mai buni manageri, votul acestora având o contribuție majoră în desemnarea câștigătorilor.

Cum se vor acorda premiile

Capital va ține cont de perfor­manțele managerilor din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante pentru categoria de premii la care aceștia se pot califica. Dintre aceștia, vom selecta câte trei finaliști, conform votului oferit de cititorii capital.ro la fiecare categorie, și un mare câștigător al premiului de excelență. Ocupanții podiumului vor fi premiați în cadrul Galei de Excelență în Managament, care se va desfășura la finele lunii mai a acestui an. Premiile vor fi acordate managerilor financiari, managerilor comerciali, celor de resurse umane, celor cu atribuții de marketing și comunicare.