“Capitalurile sunt orientate mai mult spre consum și mai puțin spre producție, s-a promovat/se promovează clientelismul politic, statul de drept nu este suficient dezvoltat iar instituțiile sunt slabe și ineficiente. Cu toate acestea, economia României a cunoscut o continuă dezvoltare și a recuperat o parte din decalajele de dezvoltare ajungând la aproximativ 50% din media europeană a PIB/ locuitor atât prin mobilizarea resurselor interne cât și prin atragerea capitalurilor externe”, a spus profesorul.

Dan Armeanu consideră revista Capital ca fiind un reper de obiectivitate, profesionalism și perseverență în presa economico-financiară din țara noastră în ultimii 23 de ani.

“Prin calitatea deosebita a știrilor, a editorialelor, a analizelor și a comentariilor, revista Capital a contribuit atât la consolidarea principiilor și a direcțiilor de dezvoltare a presei economice cât și la îmbunătățirea mediului de afaceri și a climatului economic. Sunt convins că revista Capital va continua să se mențină și în viitor la aceleași standarde ridicate de calitate și să fie un punct de referință în peisajul jurnalismului economic românesc”, ne-a transmis profesorul universitar ASE.

“De asemenea, doresc revistei Capital să aibă cât mai mulți cititori, informațiile diseminate să aibă un impact cat mai mare asupra mediului de afaceri și să fie un sprijin real pentru investitori, specialiști și publicul larg”, spune Dan Armeanu.