Aflat în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, difuzată la Antena 3, Marian Vanghelie a făcut un anunț care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Acesta a declarat că va candida în București însă nu și pentru ce funcție. Vanghelie ar avea de ales între funcția de primar general al Capitalei sau de primar al unuia dintre cele 6 sectoare din București.

”În București candidez, nu am unde în altă parte”, a spus Marian Vanghelie fără a preciza dacă vrea să conducă un anumit sector sau Primăria Capitalei.

Critici dure la adresa lui Nicușor Dan

Uitându-se la lista cu candidați pentru funcția de primar general al Capitalei, Marian Vanghelie l-a criticat pe Nicușor Dan. Acesta este de părere că Nicușor Dan este un candidat slab pentru Primăria Capitalei.  În plus, acesta a mai declarat că Nicușor Dan are mai multe probleme însă nu a vrut să explice la ce s-a referit.

”Mă uit la candidații pentru Primăria București. (…) Nicușor Dan nu este un candidat puternic. Clasa politică nu abordează cu seriozitate candidații la Primăria Capitalei. Eu am o anumită abordare privitor la ce vreau să fac pentru următoarea perioadă.

Am 20 ani în administrația locală. Nicușor Dan are mai multe probleme, dar nu vreau să le clarific acum. Nu este un candidat serios pentru partidele de dreapta să conducă Bucureștiul”, a zis Marian Vanghelie la Antena 3 în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Victor Ponta l-a dat în judecată pe Marian Vanghelie

Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5, și Victor Ponta, șeful Pro România, duc un război al acuzațiilor reciproce de aproape șapte ani. Vanghelie îl acuză pe Ponta că el se află în spatele arestării sale, în vreme ce fostul premier susține că rivalul său ar fi tras sforile ca el să fie expulzat din PSD.

Acum, Victor Ponta i-a făcut plângere lui Marian Vanghelie pentru calomnie, defăimare și atingerea demnității. Procesul ar fi trebuit să înceapă deja, dar, din cauza pandemiei, termenul inițial a fost amânat.