După divorțul de acum câteva luni dintre Raluca Pascu și Pepe, după un mariaj de 8 ani de zile, fosta soție a artistului se pare că a început deja procesul vindecării în urma separării definitive.

Din ultimele postări pe rețelele de socializare, unde Raluca este foarte activă, se pare că începe să își revină și apare mai fericită ca niciodată. În ultimele postări aceasta a primit un buchet imens cu trandafiri roșii, despre care știm deja că simbolizează iubirea. De asemenea, în mesajul care însoțește fotografia, vedeta spune și de la cine a primit acest cadou.

Sursă foto: Instagram

Această postare vine la doar câteva ore după ce Raluca a postat un alt mesaj pe contul de Instagram.

„Dacă încă mai aștepți pe cineva să îți schimbe viața, să te iubească și să îți redea încrederea în tine, uită-te bine în oglindă. Doar tu poți face asta. Și de îndată că o iei pe drumul vindecării, apar și alți oameni care să te ajute”, este mesajul publicat cu doar 4 ore înainte de postarea imaginilor cu florile.

Sursă foto: Instagram

La postarea fotografiilor, fanii au crezut că a primit imensul buchet de flori de la un admirator însă nici nu se pune problema. Raluca Pascu a scris că florile sunt un cadou de iepuraș și este tare fericită că încă este răsfățată de membrii familiei sale.

„Când ești răsfățata familiei. Bunny gift”, a scris fosta soție a lui Pepe în dreptul imaginii în care ține florile în brațe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Pascu (@ralucapascu1991)

Pepe și Raluca se înțeleg foarte bine în continuare

Amintim că, Raluca și Pepe au decis să divorțeze în urmă cu câteva luni, iar artistul a fost cel care a făcut anunțul.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, spunea Pepe la începutul lunii trecute.