Bursa de Valori Bucuresti va lansa un nou site imbunatati, cel mai probabil pana la inceputul lunii februarie. Noua adresa, ce va avea baza grafica site-ul Rasdaq, se afla in prezent in faza de testare.

“O perioada, brokerii vor testa site-ul pentru a vedea ce mai trebuie imbunatatit”, a declarat Rodica Negoita, directorul departamentului de Relatii Publice al Bursei de Valori Bucuresti.“Este o mare imbunatatire legata de volumul de informatii oferite pietei. S-a luat si de la fostul site Rasdaq ce este mai bun, si s-au mai adaugat si alte informatii. De exemplu posibilitatea de a crea liste de vizualizare actiunilor. Si grafica este mult superioara”, crede Radu Popescu-Buzeu, seful departamentului Analiza din cadrul KD Capital Management. 

Cele mai importante modificari care ar putea fi implementate sunt informatiile in timp real legate de preturi si volume, structura actionariatului pentru toate companiile, imbunatatirea semnificativa a graficelor si fata de Rasdaq si fata de actualul site BVB, indicatori calculati zilnic pentru emitenti, grafice folositoare la analiza tehnica. Totusi, nu sunt disponibile deocamdata grafice pe mai multi ani, ci doar pe 12 luni.

 

 

Sursa: Capital 21 Decembrie 2006