Firma de avocatura Bulboaca&Asociatii SCA si-a marit echipa cu trei noi membri. Cei trei sunt Corina Ionescu – Partner, Razvan Stoicescu – Senior Associate si Silviu Cojocaru, Junior Associate, informeaza un comunicat al firmei.

“Cooptarea celor trei avocati face parte din strategia noastra de a constitui o echipa puternica care sa numere printre membri sai oameni cu experienta si care sa satisfaca cerintele unei clientele sofisticate”, a declarat pentru Capital Adrian Catalin Bulboaca, managing partner Bulboac&Asociatii. 

Corina Ionescu are calificari in tranzactii comerciale, tranzactii financiare internationale si finantarea proiectelor. Totodata a lucrat ca avocat in diverse procese de privatizare din Romania.

Razvan Stoicescu este specializat in banci si finante, IT&C si Protectia Datelor. A mai lucrat timp de trei ani pentru una dintre cele mai mari case de avocatura din lume, Linklaters.

Silviu Cojocaru are expertiza in tranzactiile imobiliare si este membru al baroului din decembrie 2006. Acesta a mai lucrat la biroul din Bucuresti a unuia dintre companiile ce apartin Magic Circle (o societate care reuneste primele patru cele mai mari case de avocatura din Londra).

In afara de cei trei avocati, firma are ca obiective atragerea pana la sfarsitul anului si a altor avocati in domenii de expertiza asemanatoare cu cele ale noilor veniti. “Intentionam ca in 2007 sa ne cream echipa, iar eu estimez ca pana la sfarsitul anului vom ajunge la un numar total de 15 profesionisti”, a adaugat Bulboaca.

Sursa: Capital 19 Februarie 2007