Interesul investitorilor pentru București și împrejurimi rămâne unul ridicat, inclusiv în zona construcțiilor și imobiliarelor. O dovadă este și faptul că mai multe parcuri logistice sunt în construcție în această zonă.

P3 Logistic Parks anunță că a cumpărat 16 hectare de teren în Dragomirești, undebva în nord-vestul Capitalei pentru a dezvolta un astfeld e complex de depozite.

Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren, care are acces imediat la centura nou extinsă a Bucureștiului și permite conexiune facilă cu toate părțile capitalei, precum și cu autostrăzile A1 și A3.

„Această achiziție este un nou pas în realizarea strategiei noastre de extindere a prezenței P3 pe piața din România prin noi locații atât în București, cât și în alte părţi ale ţării. Suntem foarte entuziasmați să începem acest nou capitol al dezvoltării P3 în Romania și intenționăm să demarăm construcția primului depozit din acest nou parc primul nostru proiect în afara parcului P3 Bucharest în a doua parte a anului 2019”, adaugă Sînziana Pardhan, Director General P3 în Romania.