UPDATE

Imediat după meci, Simona Halep și-a lăudat adversara și le-a mulțumit fanilor care au încurajat-o din tribune. *A fost un meci forte greu. A lovit mingea forte tare. N-am renunţat şi chiar am vrut să alerg după fiecare minge şi mă bucur. Mental, a fost dificil după accidentarea de la turneul trecut. *N-am avut dureri şi asta m-a bucurat, dar nu mi-a fost uşor să-mi găsesc ritmul. În setul doi, am simţit că pot fi agresivă şi că pot veni peste ea. Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine şi sper să ne vedem până la sfârşit (n.r. – către fanii din tribune)”, a spus Simona la finalul meciului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

 

Rezultat neașteptat pentru Simona Halep la debutul turneului de la Cincinnati. Românca a avut parte de tur liber, iar în turul secund a înfruntat-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova cu care nu mai jucase până acum în circuitul WTA.

După triumful de la Wimbledon și abandonul de la Toronto, Simona nu a început prea bine meciul cu Alexandrova. A pierdut categoric primul set cu 3-6. Nici actul secund nu a început prea bine pentru campioana noastră care și-a pierdut serviciul chiar în debut.

Simona a reușit să revină și să egaleze la 3. Finalul actului secund a fost o nebunie totală. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 5-5 atunci când Simona a luat un break și a închis setul cu 7-5. Astfel, românca a impins meciul în decisiv.

Setul trei a fost la fel de echilibrat. Cele două au mers cap la cap până la 4-4 când rusoaica a făcut două duble consecutive și și-a pierdut serviciul la zero. Simona a închis meciul la 6-4.

Simona Halep va juca în turul III cu învingătoarea meciului dintre americanca Madison Keys (18 WTA) și rusoaica Daria Kasatkina (41).