Blocaj total la metrou. Sunt probleme immense pe magistralele 1 și 3. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului la Izvor, iar stația este închisă. Ulterior, medicii au constatat decesul persoanei.

Metrorex a făcut și primele precizări în acest caz. „Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon).

Modificările în circulație au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în stația de metrou Izvor (în direcția Eroilor), posibilă tentativă de suicid. Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii.

Urmează ca instituțiile abilitate să cerceteze și să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul.”, anunță oficialii Metrorex.

Mai mult, la stația Timpuri Noi, călătorii sunt scoși din trenuri din cauza sinuciderii de la Izvo.

Persoana care s-a aruncat în fața trenului este un bărbat în vârstă de 40 de ani. Pompierii intervin la fața locului. Inițial se credea că acesta este în viață, dar a fost constatat decesul.