Anchetatorii au confirmat faptul că în curtea lui Gheorghe Dincă s-au găsit rămășițele a cel puțin trei victime. Cu toate acestea, surse apropiate anchetei susțin că numărul ar putea fi mult mai mare și s-ar apropia de 20. Surse din anchetă susțin pentru ziare.com că există mai multe indicii conform cărora Gheorghe Dincă ar putea fi cel mai mare criminal în serie din istoria României.

Audierea a avut loc după ce acasă la suspect s-ar fi găsit telefonul unei tinere, dispărută de acasă și găsită moartă într-un parc din Craiova acum câțiva ani. În acest caz este vorba despre Alexandra Goghez, o tânăra de 17 ani care a dispărut de acasă în 2015 și care a fost găsită moartă în parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova. Față era decapitată și s-a dovedit că fusese jefuită și violată.

Amintim că Alexandru Cumpanasu, șeful ONG-ului Coaliția Națională pentru Modernizarea României, care este unchiul Alexandrei, a anunțat, vineri seară, că oasele găsite în casă lui Gheorghe Dincă aparțin fetei. Există indicii și în curtea lui Gheorghe Dincă. Gropile cimentate, modul de operare al lui Gheorghe Dincă, faptul că a știut să pună cauciucuri peste corpul pe care îl băgase la incinerat, dar și instalațiile improvizate găsite în curtea criminalului.

Toate indiciile arată că Dincă comite crime de mai mulți ani și la momentul uciderii Alexandrei avea deja experiență. Precizăm că Gheorghe Dincă a recunoscut, la sfârşitul săptămânii trecute, că a ucis-o pe Alexandra, dar şi pe Luiza, o fată de 18 ani dispărută în urmă cu 3 luni. Totodată, Dincă a fost audiat marţi şi în cazul unei a treia crime.