Boxe portabile – explozii de sunete din forme compacte

1. Wireless. Cu siguranta acesta este unul din beneficiile majore. Achizitionand boxe portabile performante puteti uita de cablurile inestetice care zac intotdeauna pe jos. Boxele portabile se conecteaza foarte simplu si rapid.

2. Design portabil. Difuzoarele sunt concepute plecand de la samanta confortului. Veti gasi pe piata boxe portabile care se incadreaza cu usurinta in orice spatiu. Au dimensiuni compacte, sunt usoare, pot fi mutate rapid dintr-un loc in altul si le puteti lua in calatorie, la piscina, in parc, la birou, la petrecere etc.

Va puteti bucura de muzica preferata fara stresul firelor. Pur si simplu salvati muzica pe smartphone si il conectati oriunde la o boxa mobila.

 

3. Consum redus de energie. Ca majoritatea inovatiilor recente din segmentul tehnologic, boxele portabile uimesc prin rigurozitatea fata de consumul energetic. Veti putea folosi boxa in aer liber fara teama de a ramane cu bateria epuizata in doar cateva minute.

4. Calitatea sunetului. Cele mai recente modele de boxe portabile vin cu o calitate a sunetului exceptionala. Daca le folositi pentru o prezentare la birou, sunetul se va dispersa omogen si va ajunge la toti cei prezenti in sala. La fel de bine aceste boxe se preteaza la picnic, pe plaja sau in timpul drumetiilor montane.

 

5. Usor de instalat. Sunt si boxe portabile care functioneaza dupa sistemul plug and play, fara instalare. Se conecteaza intuitiv prin bluetooth si e nevoie doar de cateva secunde pentru a reda muzica si videoclipuri.

6. Preturi avantajoase. Este usor de observat ca boxele portabile sunt mai ieftine comparativ cu alte solutii audio. Noile colectii de boxe portabile de la evoMAG au o imagine imbunatatita, sunt elegante, in culori practice, cu linii rafinate si forme atractive. Alegeti culoarea preferata in functie de smartphone, mediu ambiental sau starea de spirit. In oferta evoMAG exista cateva optiuni care trec cu brio bariera de simple boxe portabile si pot fi considerate cu usurinta adevarate piese decorative. Estetica este importanta, pana la punctul in care constientizati ca performanta isi are rolul sau.

 

7. Dispozitiv outdoor pentru sportivi. Pentru cei care practica sport in aer liber, muzica ar putea contura un mediu mai relaxant si mai bogat in ritm. Un difuzor mobil este minunat cand mergeti cu bicicleta, in drumetii pe munte sau cu cortul. Astfel de modele sunt special construite, etanse, rezistente la apa, la praf si socuri. Functioneaza impecabil chiar in in cazul conditiilor meteorologice nefavorabile.

Boxele portabile pot fi utilizate acasa ori in orice alta locatie. Puteti sa ascultati muzica intr-o camera mai mica fara sa investiti foarte mult. Sunt pur si simplu cele mai versatile solutii audio pe care le puteti avea. Oriunde si oricand puteti audia muzica preferata, intr-un mod simplu si eficent. Daca vreti ca muzica sa va insoteasca pretutindeni, imprieteniti-va cu cine trebuie: boxe portabile de evoMAG.