Acesta a dezvăluit că este nevoit să muncească pe brânci pentru a supraviețui crizei economice, chair dacă se află în izolare. Cătălin Botezatu este în prezent la munte, în izolare însă nu stă degeaba nicio secundă. Și atunci când se relaxează tot cu gândul la afacerile sale este, după cum a confirmat chiar el la Showbiz Report de la Antena Stars.

„Am stat numai la telefoane, am lucrat de acasă. Îmi fac planuri de viitor, am încercat să reprogramez tot ce a fost anulat, să dau restartul afacerilor mele”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Închiderea magazinelor l-a afectat grav, aducându-i o gaură financiară imensă.

„S-au închis multe magazine și asta aduce un minus activității mele și o gaură imensă din punct de vedere financiar. Oamenii au rămas acasă și trebuie să am grijă. Noi nu i-am dat afară”.

El s-a decis în privința unei strategii care speră să funcționeze. Creatorul de modă va reduce prețurile mult sub piață pentru a atrage cumpărători.

„Fabrica mea vinde online tot felul de lucruri la prețuri mult sub piață, tocmai pentru a atrage ochiul cumpărătorului și pentru a supraviețui”, a mai dezvăluit Cătălin.