„Credem cu tărie în misiunea noastră, că pieței criptografice ar trebui să i se ofere același acces și drepturi la instrumentele de finanțare tradiționale, ca orice altă afacere legală, bine capitalizată și conformă din America”, a declarat CEO-ul BankProv.

Ethereum, la fel de tare ca Bitcoin

Ethereum a câștigat atenție în ultimele luni, deoarece se consideră că este următorul activ digital pregătit să fie la fel de prețuit ca Bitcoin. Parteneriatul BankProv cu Anchorage contribuie la consolidarea reputației Ether, deoarece este una dintre primele bănci asigurate de FDIC care susțin și oferă activul digital în produsele sale.

„Bitcoin va fi întotdeauna aurul. Ethereum va fi întotdeauna argintul”, a declarat investitorul canadian Kevin O`Leary. Nu toți sunt de acord cu el, apreciind că Ethereum nu a atins încă apogeul.

Analiștii de la Kraken, o bursă criptografică globală, consideră că, chiar și cu cea mai recentă creștere a prețurilor, „predominanța” Ether – cota sa totală din plafonul total al pieței criptografice – se apropie doar de un maxim de 18% realizat la începutul acestui an, dar rămâne departe de maximul de 30% realizat în 2017.