Cele mai mari două criptoactive după capitalizarea de piață, bitcoin și ethereum au crescut cu aproape 10% față de minimele din această dimineață.

Bitcoin, care a scăzut până la 33.525 de dolari peste noapte, se tranzacționează la peste 36.000 de dolari în această dimineață, în timp ce ethereum se tranzacționează la 2.195 de dolari, după ce a scăzuse la 2.029 dolari în ultimele 24 de ore.

În ultimele două săptămâni s-a înregistrat o corecție abruptă a criptoactivelor determinată de un val de retrageri de profit, de comentariile CEO-ului Tesla Elon Musk cu privire la impactul mineritului cripto asupra mediului și de restricționarea criptoactivelor în China.

Cu toate acestea, bitcoinul este încă peste nivelul la care a început în 2021, în timp ce prețul ethereumului este de trei ori mai mare decât nivelul de deschidere de la 1 ianuarie.

Elon Musk își exprimă sprijinul tacit pentru criptoactive după scăderi

Elon Musk a declarat, într-o nouă serie de tweets, că „sprijină” cripto în „adevărata luptă” dintre monedele tradiționale și criptoactive.

Musk a fost aspru criticat pentru declanșarea scăderilor care au înjumătățit valoarea multor criptoactive în luna mai, după ce a vorbit despre daunele pe care mineritul de cripto le aduce mediului.

Dar el și-a reiterat sprijinul pe termen lung pentru criptoactive pe twitter, după ce a răspuns unui utilizator care l-a întrebat despre furia îndreptată spre el din cauza scăderilor.

El a scris pe Twitter: „Adevărata luptă este între monedele tradiționale și cripto. Între cele două, le susțin pe cele din urmă.”

Dinamo Kiev va vinde bilete NFT pentru sezonul 2021

FC Dinamo Kiev, celebra echipă de fotbal ucraineană, lansează bilete NFT pentru sezonul 2021, inițiativă facilitată de partenerul său blockchain Moonwalk.

Biletele NFT vor fi disponibile pe piața Binance NFT și fac parte din „Campania 100 creatori”, care a fost lansată pentru a sărbători lansarea platformei. Dinamo Kiev a declarat că intenționează să vândă în continuare în mod regulat NFT-uri, inclusiv obiecte de colecție.

Moonwalk, o companie blockchain din SUA, ajută la lansare, biletele NFT fiind așteptate să fie disponibile pe piața Binance NFT în iunie.