Anul acesta Bianca Andreescu a marcat 31 de victorii și patru înfrângeri. Aceasta a avut niște meciuri spectaculoase la Indian Wells și la Newport Beach, unde s-a impus categoric. Performanța Biancăi a fost analizată chiar și de presa americană.

Presa de peste ocean a scris despre Bianca Andreescu că ar fi „viitoarea regină a tenisului feminin”. Performanțele sportivei promit că va avea o carieră fulminantă în tenis.

”Este oficial: Bianca Andreescu este cea predestinată pentru a avea o șansă să fie viitoarea regină a tenisului feminin. Dar canadianca va trebui să fie atentă la un inamic comun pe care îl au multe tinere staruri: gestionarea presiunii. În pofida acestui lucru, jucătoarea în vârstă de 18 ani a explodat în primele luni din 2019”, este analiza făcută de presa americană pentru Bianca Andreescu.

”Ea a avut o ascensiune rapidă, cu îmbunătățiri vizibile din toate punctele de vedere: sportiv, tehnic, fizic și tactic. Un start extraordinar de an care a condus-o către rezultate memorabile. Echipată cu un tenis fantastic și agresiv, Andreescu are o personalitate puternică, ambiții grozave și o mentalitate câștigătoare și bine echilibrată”, a scris publicația Tennis World USA.

”În următoarele luni, toate acestea vor fi însă testate de notorietate și presiune. Numai în următoarele luni vom înțelege cum va evolua cariera sa. Sentimentul general, în orice caz, este că avem în față viitorul star al tenisului feminin”, au mai notat jurnaliștii americani despre sportiva canadiană.