Banca Romaneasca planuieste sa deschida 70 de noi sucursale in acest an. In prezent, reteaua companiei cuprinde 78 de unitati, dintre care 27 sunt situate in Bucuresti.

“Luam in  considerare infiintarea de sucursale in orasele unde nu suntem inca prezenti, dar avem ca scop si intarirea prezentei noastre in orasele unde operam deja”, a declarat Andreas Maragkoudakis, director general al Bancii Romanesti.

Banca Romaneasca a inaugurat miercuri, 10 ianuarie, o noua sucursala in zona Hala Traian din Bucuresti, care ofera intreaga gama de produse si servicii adresate persoanelor fizice. Noua sucursala mai dispune de un ghiseu de schimb valutar, de un ATM si ofera serviciul de transfer rapid de bani.

In aceasta saptamana, banca a mai deschis alte doua noi unitati in Medias si Reghin si sunt in curs de pregatire noi sucursale in Bucuresti, Cluj, Ramnicu Valcea, Galati si Sighetu Marmatiei.

In luna decembrie, Banca Romaneasca a mai deschis 11 noi unitati bancare, situate atat in Bucuresti cat si in alte zone cu “potential deosebit de dezvoltare a afacerilor atat din marile orase, cat si din localitati mai mici”, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Sursa: Capital 10 Ianuarie 2007