Agentia imobiliara Arco Real Estate activeaza pe piata bucuresteana de anul trecut si recent conducerea firmei a decis lansarea si la nivel local, in Timisoara. Arco Real Estate Consulting este, in momentul de fata, singura agentie imobiliara multinationala prezenta in Timisoara. 

“Intrarea Arco pe piata din Timisoara nu este una speculativa, ci vine ca o decizie naturala de extindere a companiei in toata tara. Ne dorim sa ramanem in Romania pe termen nelimitat”, declara Ciprian Lopata CEO Arco Real Estate Consulting.  

Arco Real Estate intentioneaza sa devina prima agentie cu acoperire nationala din Romania si va investi, pana in 2008, peste cinci milioane de euro in extinderea retelei de birouri si in consultanti imobiliari. Compania intentioneaza sa angajeze aproximativ 100 de consultanti imobilari, pana la sfarsitul anului 2007, urmand ca, in 2008, numarul acestora sa ajunga la 300. 

La nivel international, Arco Real Estate va mai deschide, in aceasta perioada, alte birouri in Lituania, orasul Klaipeda si in Bulgaria, orasul Varna. Actionarii Arco sunt Arco Vara AS, unul dintre cele mai importante grupuri din domeniul imobiliar din Tarile Baltice si IPC Real Estate, o companie internationala de investitii imobiliare. Romania este cea de-a sasea tara unde grupul este prezent, dupa ce a deschis operatiuni in Estonia, Lituania, Letonia, Ucraina si Bulgaria.  

Sursa: Capital