Apple Watch Edition s-a pus in vanzare in China și a fost nevoie de mai puțin de o oră pentru ca versiunea cea mai luxoasa, din aur, a dispozitivului, care costa 126,800 de yuani, echivalentul a 20.000 dolari, sa ofere rezultatele scontate.

Apple a pus astazi Apple Watch Sport, Apple Watch și Edition pentru pre-comanda in SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia și China. Clienții pot sa-si cumpere ceasurile, dar compania spune ca oamenii nu vor primi comanda facuta decat peste cateva saptamani în Marea Britanie, în timp ce in alte parti intervalul ar putea fi mai mare.
 
La doar cateva ore dupa oferta produsului în China, sunt zero sanse sa mai gasesti un Apple Watch Edition, versiunea cea mai exclusivista. Publicistul Ben Thompson a scris pe Tweeter că a verificat fiecare magazin in parte și fiecare a scris ca respectivul ceas de aur s-a vandut, nu mai exista pe stoc. Mulți dintre cei care au dorit sa-si achizitioneze acest produs sunt dezamagiti pentru moment.