Carmen Iohannis a fost prezentă, în acest weekends, la Sibiu, unde are loc în acest weekend un festival de modă. Soția președintelui Iohannis a ținut să fie prezentă la eveniment și să admire noile colecții. Mai ales că una dintre creatoarele prezente la festival este cea care semnează multe dintre ținutele primei doamne.

Toți cei prezenți au putut observa că alături de Carmen Iohannis au venit și câteva prietene. Vizibil interesată de prezentare, soția președintelui a ținut să filmeze ţinutele care i-au plăcut cel mai mult.

Prima Doamnă a României a atras atentia la festivalul de modă cu nuanța ojei pentru care a optat. Culoarea deschisă și indrăzneață nu a trecut neobservată.

Printre cei 16 designeri de haine, bijuterii şi pantofi, a fost prezenta şi Eli Laslean, cu o bogată colecţie de rochii pentru diferite ocazii. Creatoarea de modă a semnat multe dintre ţinutele primei doamne.

De altfel, într-o declarație pentru știrileprotv, aceasta a ținut să facă și câteva recomandări împătimiților modei. Designerul a subliniat că în acest an se poartă culorile diafane, se poartă culorile calde, e o întoarcere la natură, la frumosul autentic. 

Cei 16 designeri prezenți la Sibiu sunt unii dintre cei mai cunoscuţi din ţară, dar nu numai. Printrea ei se află nume cunoscute precum: Cristina Nichita, Claudia Rawlings, Mahomed Al Dleme, Lena Criveanu, Kinga Varga.

(Sursa foto: stirileprotv)