Traian Băsescu a făcut un anunț care îi va lăsa pe mulți fără replică. Fostul președinte a declarant, la Timișoara, că dacă va fi ales la alegerile europarlamentare își va exercita mandatul de deputat in Parlamentul European.

„Voi pleca la Bruxelles și îmi voi exercita mandatul de europarlamentar pentru că (…) acolo se iau marile decizii și se spun și lucrurile neplăcute. Nu este corect să candidezi și apoi să renunți la mandat, dacă îl iei. Eu voi merge, dacă PMP va obține un rezultat care să-l trimită în Parlamentul European”, a spus Traian Basescu, într-o conferință de presă.

Preşedintele Traian Băsescu deschide lista candidaţilor Partidului Mişcarea Populară la alegerile pentru Parlamentul European.

Toţi cei care se află pe această listă sunt exclusiv membri ai PMP şi ocupă funcţii la nivel de partid. Lista a fost postată de fostul preşedinte pe pagina sa de Facebook.

Pe primele trei locuri se află Traian Băsescu, urmat de Eugen Tomac – profesor, deputat, preşedinte PMP și de Ioana Constantin – consultant management şi comunicare, doctorand, secretar general adjunct al PMP