Pe timp de criză Cepalis plănuiește dublarea cifrei de afaceri în circa doi ani de zile, de la 22 de milioane de euro, cât este estimat pentru acest an, la circa 40-50 de milioane de euro în 2013. și numărul angajaților ar trebui să crească în această perioadă de la 1.020 de persoane la 2.000 de salariați în termen de circa doi ani.

"Am găsit soluţii de parteneriate în toată Europa de Vest şi în America. Anul acesta aştept afaceri de 22 milioane de euro, în creştere cu 2 milioane de euro faţă de anul trecut", spune Doina Cepalis.

Te Rox Produ are contracte semnate cu marii retaileri: reţeaua Carrefour, Metro, Fisher.
Potrivit acesteia, marii retaileri și-au pierdut încrederea în chinezi pentru realizarea unor astfel de produse în urma unor accidente în care câțiv copii și-au pierdut viața deoarece scaunele în care se aflau au dat greș în a-i proteja. Acolo unde chinezii au dat greș, firma românească a reușit să se impună. Printre clienţii companiei se numără branduri precum Ferarri, Chicco, Tex (brandul Carrefour), Prenatal, Fisher Price, iar produsele companiei ajung în peste 50 de țări. Toate produsele realizate în fabrica de la Paşcani merg către export.

"Am reuşit de frica de a nu pierde tot. Am stat și 14 ore în fabrică”, afirmă Doina Cepalis. A început să producă accesorii pentru scaunele auto pentru copii, huse și centuri de siguranță, în 2007, schimbând astfel întreaga activitatea a fabricii de la Pașcani. Investițiile se ridică, până în prezent la circa șase milioane de euro.
A început deja dezvoltarea unei noi fabrici la Iași, investiție în valoare de circa 7,2 milioane de euro. Aici va fi produs întreg scaunul care poate fi instalat în mașini, nu doar husele și centurile de siguranță.