Andreea Marin a făcut un apel tulburător, pe pagina ei de socializare, pentru toţi fanii şi prietenii care vor să ajute, cu orice sumă de bani pe cei care nu au avut o soartă la fel de fericită. Orice donaţie „oricât de mică, e binevenită”, scrie Andreea Marin. Vedeta vine şi cu informaţii noi legate de Amalia, o fetiţă a cărei poveste a impresionat-o atât de mult, încât s-a implicat direct pentru ca această să poată beneficia de operaţiile de care are nevoie, totul în cadrul campaniei „Ajută-ne să ajutăm”.

Amalia s-a născut cu o malformaţie şi, din cauza acestei probleme rare de sănătate, fetiţa nu avea una dintre urechi şi nu putea auzi normal. Andreea Marin s-a implicat personal pentru a o ajuta pe Amalia, care a suferit prima intervenţie chirurgicală în luna februarie 2019.

Un exerciţiu de omenie şi de bunătate. Vă aștept alături de noi!

„V-o amintiți pe micuța Amalia, eroina campaniei noastre #ajutanesaajutam, negreşit. Născută cu o malformație care însemna lipsa aproape totală a unei urechiușe, ea a fost săptămână aceasta operată a treia oara la @clinica.zetta de @doctorzamfirescu.

Medicul i-a reconstruit treptat urechea și astăzi e bucuroasă că visul său, acela de a purta cerceluși, devine realitate. I-a primit în dar chiar de la domnul doctor.

Campania #ajutanesaajutam, prin care medicii voluntari ai @asociatiazetta operează gratuit pacienți cu poveşti grele de viaţă, continuă și anul acesta și adunăm bănuț cu bănuț, pentru a acoperi singurul cost ce e necesar, pentru ca operaţiile să aibă loc: cel al consumabilelor necesare în intervenţii. Oricare dintre voi poate face un bine donând pe www.asociatiazetta.ro, orice sumă, oricât de mică, e binevenită. Un exercițiu de solidaritate, de omenie, de bunătate. Vă aștept alături de noi!” este mesajul postat de Andreea Marin pe pagina ei de Instagram, alături de mai multe fotografii ale Amaliei.


Te-ar putea interesa și: