Andreea Marin a făcut un apel tulburător, pe pagina ei de socializare, pentru toţi fanii şi prietenii care vor să ajute, cu orice sumă de bani pe cei care nu au avut o soartă la fel de fericită. Orice donaţie „oricât de mică, e binevenită”, scrie Andreea Marin. Vedeta vine şi cu informaţii noi legate de Amalia, o fetiţă a cărei poveste a impresionat-o atât de mult, încât s-a implicat direct pentru ca această să poată beneficia de operaţiile de care are nevoie, totul în cadrul campaniei „Ajută-ne să ajutăm”.

Amalia s-a născut cu o malformaţie şi, din cauza acestei probleme rare de sănătate, fetiţa nu avea una dintre urechi şi nu putea auzi normal. Andreea Marin s-a implicat personal pentru a o ajuta pe Amalia, care a suferit prima intervenţie chirurgicală în luna februarie 2019.

Un exerciţiu de omenie şi de bunătate. Vă aștept alături de noi!

„V-o amintiți pe micuța Amalia, eroina campaniei noastre #ajutanesaajutam, negreşit. Născută cu o malformație care însemna lipsa aproape totală a unei urechiușe, ea a fost săptămână aceasta operată a treia oara la @clinica.zetta de @doctorzamfirescu.

Medicul i-a reconstruit treptat urechea și astăzi e bucuroasă că visul său, acela de a purta cerceluși, devine realitate. I-a primit în dar chiar de la domnul doctor.

Campania #ajutanesaajutam, prin care medicii voluntari ai @asociatiazetta operează gratuit pacienți cu poveşti grele de viaţă, continuă și anul acesta și adunăm bănuț cu bănuț, pentru a acoperi singurul cost ce e necesar, pentru ca operaţiile să aibă loc: cel al consumabilelor necesare în intervenţii. Oricare dintre voi poate face un bine donând pe www.asociatiazetta.ro, orice sumă, oricât de mică, e binevenită. Un exercițiu de solidaritate, de omenie, de bunătate. Vă aștept alături de noi!” este mesajul postat de Andreea Marin pe pagina ei de Instagram, alături de mai multe fotografii ale Amaliei.