Chef Florin Dumitrescu a postat, marţi, pe contul său de Instagram, o imagine mai puţin obişnuită, care i-a îngrijorat pe toţi prietenii săi, luaţi total prin surprindere. Chef Dumitrescu a arătat o fotografie cu el întins pe un pat de spital.

„2020. E de bine!” a scris Chef Florin lângă această imagine. „Mâncarea, oboseala şi surmenajul. Nimic grav, dimpotrivă” sau „Nimic grav. Dar cred ca incerc să îmi iau și permisul” au fost câteva dintre răspunsurile pe care le-a dat el la întrebările prietenilor săi de pe Instagram, îngrijoraţi şi dornici să afle ce s-a întâmplat.

Ulterior, celebrul maestru bucătar a lămurit o parte din mister. Chef Dumitrescu a spus că totul este doar o intervenţie chirurgicală planificată, dând de înţeles că într-adevăr nu este nimic serios şi va ieşi foarte curând din spital.

 

View this post on Instagram

 

2 0 2 0 E de bine! 💪💪💪💪

A post shared by Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu) on

Românește. Punct și de la capăt

Anul trecut a fost unul excelent pentru Chef Florin Dumitrescu. Pe lângă succesul înregistrat cu emisiunea Chefi la Cuţite, pe care o prezintă împreună cu Chef Scărlătescu şi Chef Bontea, Dumitrescu şi-a lansat şi a doua sa carte de bucate.

Este vorba despre “Românește. Punct și de la capăt”, carte care a marcat o dublă premieră pentru gastronomia românească. Este prima oară când un chef publică o carte despre bucătăria românească modernă, dar și prima oară când un chef cu 3 stele Michelin semnează prefața pentru o carte a unui autor român.