Andreea Esca are parte numai de probleme. Vedeta ProTV a trecut prin clipe greu de imaginat. În urmă cu doar câteva săptămâni, prezentatoarea știrilor a fost descoperită pozitiv cu noul coronavirus. Au urmat zile de coșmar, petrecute în spital.

Andreea Esca se revoltă

Acum, Andreea Esca a revenit la o viață normală. Este din nou la pupitrul știrilor și a decis să facă și o plimbare în natură, alături de familie. Totul a dezamăgit-o însă. Înt-o postare pe o rețea de socializare, vedeta TV se revoltă pur și simplu și îi pune la colț pe cei care laă resturile de mâncare în natură.

”Am strâns cu tata (82 de ani), o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuța de râu. Peturi, haine, pantofi, mobilă, mulți “pampers”, bucăți de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider și multe altele… În final, tata a zis că el nu înțelege ce este în sufletul oamenilor care aruncă toate acestea în râu. Eu însă, mă întreb ce este în mintea lor?!

Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clienții cabanelor lor, nu fac baie în apa aceasta care vine atât de curată și frumoasă din munte? Oare le place să le treacă un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mână? O valiză prin fața ochilor și zeci de pungi să stea agățate în crengi? Că despre faptul că ar putea să le pese de natură și de perfecțiunea ei… nu vreau să exagerez! Voi ce credeți că e în mintea unui om care, când termină de mâncat, aruncă punga de la pufuleți în apă?” a scris Andreea Esca pe o rețea de socializare.