Scene incredibile petrecute chiar la Românii au talent. În prim plan au fost doi dintre juraţi, Andra şi Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu, geloasă pe Andra

Andra a rămas fără cuvinte în momentul unei ieşiri incredibile a Alexandrei Dinu. Actriţa a avut un moment de gelozie la Românii au Talent. S-a aflat imediat de la ce a pornit totul.

Alexandra Dinu a avut un moment de gelozie la Românii au Talent, după numărul unui concurent care le-a impresionat pe cele două jurate. Concurentul nu le-a impresionat doar cu vocea lui, dar şi cu aspectul fizic.

Sandro David Machado de Jesus este un contabil din Timișoara și fost cântăreț de operă, așa că vocea lui a făcut senzație la show-ul de talente.

Calitățile sale fizice nu au fost trecute cu vederea de către fetele de la masa juriului, care nu și-au luat ochii de la el, iar fosta soție a lui Adrian Mutu a glumit și a spus că acesta a cântat mai mult pentru Andra decât pentru ea, simțindu-se exclusă.

„Mi-a plăcut că te-ai simţit bine, deşi ai zis că ai emoţii. Mi s-a părut că ai fost dezinvolt, degajat. Dar ţi-a cântat mai mult ţie, Andra, să ştii! Chiar m-am simţit exclusă!”, i-a spus Alexandra Dinu colegei ei.

„M-am uitat la amândouă, am zis că vă iubesc. Dar Andra este cântăreaţa şi este minunat pentru că am ascultat-o şi este o mare artistă. Tocmai de aceea este minunat să aud că mă apreciază. Vă mulţumesc foarte mult”, a spus Sandro după replica juratei.