Anamaria Prodan spune tot despre relația cu Laurențiu Reghecampf: Lumea încearcă să ne dezbine

Anamaria Prodan și fiul ei tocmai s-au întors din Dubai și au oferit un interviu în exclusivitate pentru spynews.ro. Vedeta a vorbit deschis despre ultimele articole din presă care-l cuplau pe soțul ei cu o altă femeie. Dezinvoltă, așa cum ne-a obșinuit, impresara a precizat că în familia ei lucrurile merg foarte bine și că fiecare membru are parte de reușite.

“La mine în familie se întâmplă lucruri foarte frumoase. Soţul meu va juca Champions League Asia. Luca, fiul nostru cel mare, a fost acceptat la facultate în America, în Las Vegas. Sarah merge perfect cu recuperarea. Bebe este unul dintre cei mai buni fotbalişti. Rebeca va termina şi ea facultatea într-o lună”, a spus Anamaria Prodan.

Copiii lor au fost învățați să nu creadă tot ce citesc în presă

Având în vedere că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt mereu în lumina reflectoarelor, cei doi au decis că este important să-și învețe copiii că nu tot ceea ce citesc din presă este adevărat, că trebuie să treacă prin creier informațiile pe care le găsesc și că dacă au întrebări de pus, să le pună.

“A fost mai uşor când erau mici şi nu citeau. Apoi am început să le explic. I-am învăţat de mici că nu trebuie să creadă ce citesc. Trebuie să treacă întâi prin creier totul. Trebuie să întrebe dacă au de pus întrebări”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru sursa anterior menționată.

Ce părere are Anamaria Prodan despre bărbații din fotbal care vorbesc despre ea

Având în vedere că lucrează într-un domeniu dominat de bărbați, au existat momente când aceasta a fost atacată din partea oamenilor din fotbal. Impresara spune că nu o are nimeni cu nimic la mână pentru că nu a făcut compromisuri. În ceea ce privește bărbații din fotbal care vorbesc, Anamaria Prodan spune că nu sunt bărbați.

“Nu te doboară nimeni când nu te are cu nimic la mână. Eu nu am făcut în viaţa mea compromisuri. Nimeni nu mă poate lua de nicăieri. Că sunt bărbaţi care vorbesc… ăia nu sunt bărbaţi. Nu au ce le trebuie în pantaloni”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ultimele atacuri la adresa soțului ei au fost grele pentru familie

În ceea ce privește articolele din presă care-l cuplau pe Laurențiu Reghecampf cu o altă femeie, impresara spune că au avut un impact negativ asupra familiei sale. Ea spune că soțul ei este un bărbat exemplu și un tată minunat și că nu merită să fie atacat așa.

“Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ‘De ce?’ Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf Jr: Tata ne-a învățat să respectăm pe toată lumea

La interviu a participat și fiul lor mai mic, Laurențiu Reghecampf Jr care a spus că tatăl lor i-a învâțat să respecte pe toată lumea și că există fete care ies în presă și spun lucruri neadevărate pentru a trage anumite foloase. El a mai spus că știe că tatăl lui nu ar face niciodată ceea ce spun oamenii despre el.

“Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii”, a spus Laurenţiu Reghecampf Jr.