Century 21 Real Estate LLC, cel mai mare francizor de real estate la nivel global, isi anunta intrarea pe piata din Romania prin semnarea unui acord exclusiv pentru acordarea francizei master catre Century 21 Romania si prin deschiderea unui birou de reprezentanta la Bucuresti. 

Din reteaua mondiala a CENTURY 21 fac parte, in acest moment, mai mult de 8.000 de agentii detinute si administrate independent, care functioneaza in peste 40 de tari si teritorii din intreaga lume. 

“Decizia noastra de a intra pe piata romaneasca are la baza cresterea spectaculoasa a acestui domeniu, sustinuta de multiplele oportunitati ce apar ca urmare a aderarii la Uniunea Europeana,” declara Gabriel Alexandru, vicepresedintele Century 21 Romania. Compania are ca obiectiv crearea unei retele de agentii afiliate, care sa ofere servicii imobiliare la standarde internationale. 

Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizand servicii complete de pregatire profesionala, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul Century 21. Reteaua este alcatuita din peste 8.000 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent, in peste 40 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.

Sursa: Capital 12 Iunie 2007

Te-ar putea interesa și: