Allan Pease, expertul in limbajul non-verbal care va sustine o conferinta si la Bucuresti, va fi prezent, printr-un interviu inregsitrat, la emisiunea Nasul, din 09 mai, orele 22.

 

Moderatorul Radu Moraru va dezbate importanta comunicarii interumane si a limbajului trupului cu Camelia Levintza, Events Manager in cadrul companiei HCS – Human Capital Solutions, care va explica ce presupune organizarea unui asemenea eveniment si ce avantaje au participantii. Emisiunea va avea, de asemenea, invitati surpriza.

 

Organizatorii conferintei au trimis o echipa in Dubai, unde Allan Pease a sustinut un seminar, pentru a-i lua un interviu acestuia, privind vizita pe care acesta urmeaza sa o faca la Bucuresti si activitatea sa. Din interviul realizat de Liliana Levintza puteti afla de ce ar trebui latinii sa tina seama in comunicarea interumana si multe alte secrete ale comunicarii non-verbale.

 

Vor fi prezentate in exclusivitate si momente din conferintele sustinute de Allan Pease.

 

Fara a fi un comediant, la conferintele lui Allan Pease se rade mult, stilul lui fiind unul interactiv si extrem de tonic. Daca unii speakeri motiveaza, altii distreaza, iar altii informeaza, Allan Pease este unul dintre putinii care le imbina cu succes pe toate trei. El dezvaluie tehnici de comunicare ce schimba pentru totdeauna felul in care participantii la conferintele lui interactioneaza cu alte persoane, atat in viata profesionala, cat si in cea personala.Telespectatorii pot suna sa intre in direct pentru a cere amanunte despre eveniment. Dintre acestia 3 persoane vor primi cate un bilet de participare la eveniment, in valoare de 416 EUR fiecare. Informatii despre acest eveniment se gasesc pe www.allan-pease.ro

 

Mr. Body Language – Allan Pease, specialistul numarul unu in lume in limbajul trupului, va veni in Romania sa sustina o conferinta de o zi intreaga, pe data de 27 iunie, la Palatul Parlamentului, la initiativa HCS Human Capital Solutions.

 

Sursa: Capital 07 Mai 2007