Procurorii DIICOT sunt cu ochii în patru în așteptarea festivalului Neversea. După ce un tânăr a fost arestat la Constanţa pentru trafic de droguri, acum a mai fost prins încă un grup de traficanți.

Este vorba de patru tineri care transportau zece kilograme de canabis de la Cluj spre Constanța pentru a fi vândute la Neversea. Ei au fost arestați de procurorii DIICOT Ploiești. Trei bărbaţi şi o femeie îndreptau spre Constanța urmând să participe la festivalul Neversea care începe joi pe litoral, au declarat surse apropiate anchetei citate de Adevărul. În bagajele celor patru tineri au fost descoperite 10 kilograme de droguri, în mare parte canabis. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior arestaţi preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova.

Despre tânărul care a fost arestat la Constanţa tot pentru trafic de droguri s-a spus că avea în casă un kilogram de substanţe interzise, de la ecstasy până la haşiş, porţionat deja pentru vânzare. Anchetatorii au precizat că drogurile erau pregătite pentru a fi vândute tinerilor care urmau să participe la acelaşi festival.