Un incident grav a avut loc vineri la Guvern, după ce unei femei, angajată a biroului de presă, i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe SMURD pentru a-i stabiliza starea de sănătate.

Incident la sediul Guvernului

Unei femei în vârstă de 50 de ani, angajată a Executivului, i s-a făcut rău și a leșinat. A fost dată o alerta prin 112, iar o ambulanță SMURD a fost trimisă imediat. De asemenea, la fața locului a sosit și un echipaj de Poliție în ajutorul salvatorilor, scrie gândul.ro.

Cine este, de fapt, femeia care a leșinat

Din primele informații se pare, femeia care a leșinat este angajată a Biroului de presă din cadrul Guvernului.

Echipajul de prim-ajutor a găsit-o pe femeie în stare de inconștiență. Ea a fost urcată în ambulanța SMURD și transportată de urgență la spital. Cei care au sunat la 112 au fost colegii de muncă. Se pare că nu ar fi pentru prima dată când femeia în vârstă de 50 de ani a acuzat probleme de sănătate. Ea va fi supusă unor investigații medicale amănunțite.

În zonă se află și jurnaliști, dat fiind că vineri la prânz are loc ședința Comitetului interministerial. Premierul Florin Cîțu discută cu colegii săi din Executiv despre măsurile de relaxare a restricțiilor care vor intra în vigoare începând cu data de 1 iunie.

Incident similar a avut loc și la MAI

Un alt incident asemănător a avut loc recent și la MAI. Acolo, o ambulanță a fost solicitată prin apel la numărul unic de urgență 112. Din primele informații, se pare că unei persoane aflate în greva foamei i s-ar fi făcut rău. Protestul a avut loc chiar în fața sediului Minsiterului Afacerilor Interne vineri dimineață. Încă nu se cunoaște care este starea prezentă a persoanei care protesta și nici motivul protestului.

Sursă foto: Dreamstime