Alertă Iohannis, în pericol! Președintele a fost amenințat cu moartea! Măsuri fulger luate de Administrația Prezidențială

Alertă Iohannis, în pericol! Președintele a fost amenințat cu moartea! Măsuri fulger luate de Administrația Prezidențială
Ultima modificare în 17 mai 2019, 12:55
O informație incendiară a provocat cutremur printre cei apropiați președintelui Klaus Iohannis. Aceasta a fost amenințat cu moartea

 

Președintele Klaus Iohannis a fost amenințat cu moartea. Pericolul a venit de la un deținut de la Penitenciarul Aiud. El a lansat această amenințat cu moartea, printr-o scrisoare, pe președintele României, Klaus Iohannis, scrie alba24.ro.
Costin Munteanu, condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor și închis la Penitenciarul Aiud, a cerut o grațiere individuală din partea președintelui Klaus Iohannis, însă solicitarea sa a fost respinsă.

Potrivit purtătorului de cuvânt, al Judecătoriei Aiud, Mihai Roman, în urma respingerii, bărbatul a hotărât să îi trimită o scrisoare de amenințare cu moartea Președintelui României. Scrisoarea respectivă a fost semnată de către Costin Munteanu cu numele și datele altui deținut încarcerat la Penitenciarul Aiud.

Pentru fapta sa, în numele lui Klaus Werner Iohannis, Administrația Prezidențială a formulat o plângere împotriva deținutului.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud și încă nu a primit un prim termen de judecată, fiind în stadiul de cameră preliminară.

Costin Munteanu a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare cu executare, în luna februarie a anului 2017 de către Curtea de Apel Alba Iulia. Acesta și-a omorât iubita prin mai multe lovituri cu un corp contondent, în zona capului și i-a lasat cadavrul să putrezească în apropierea Peșterii Vacii din județul Hunedoara.

Etichete: , , , ,
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook