Gheorghe Dincă, din nou în fața judecătorilor. Azi are loc un nou termen de judecată în dosarul Caracal

Miercuri are loc un nou termen în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu, a fost adus la Tribunalul Olt, în fața judecătorilor. Cazul este departe de a se termina, motiv pentru care va mai fi nevoie de alte termene de judecată pentru ca judecătorii să dea un verdict clar.

Ultimul termen de judecată s-a lăsat cu huiduieli

Ultimul termen de judecată a avut loc la începutul lunii martie. Atunci, la Tribunalul Olt, s-a prezentat și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Melencu. Prezența acestuia l-a deranjat pe bunicul Luizei Melencu care l-a și huiduit pe unchiul Alexandrei.

Stelian Iordache, bunicul Luizei, a declarat atunci că Alexandru Cumpănașu vine doar cu aberații și minciuni și că, în realitate, nu are date concrete despre cazul Caracal. Bunicul fetei dispărute în aprilie 2019 este de părere că Alexandru Cumpănașu a avut un singur scop, acela de a-și face reclamă la posturile de televiziuni și să candideze pentru funcția de președinte al României. Din punctul de vedere al lui Stelian Iordache, Alexandru Cumpănașu este un om corupt și murdar.

“Dumneavoastră, dacă aţi fi în locul nostru… Ăsta e începutul, să vedm ce va spune în sală, să vedem ce afirmaţii va face în sală. Asta ne interesează pe noi şi după aia o să vedeţi circ afară, când vom ieşi, pentru că el tot timpul a venit cu aberaţii şi minciuni, în realitate absolut nimic cu date concrete despre cazul Cracal. El a avut un singur scop şi un singur interes, să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar”, a răbufnit atunci Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, la adresa lui Alexandru Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănașu a stat față în față cu Gheorghe Dincă

Tot atunci, unchiul Alexandrei a precizat că s-a prezentat la Tribunalul Olt pentru că este pregătit să spună adevărul și pentru că vrea să ajute. El a mai precizat că a avut statut de martor, lucru ce nu a putut să-i permită adresarea de întrebări lui Dincă.

“Este pentru prima dată când sunt cu acest nenorocit (n. red. – faţă în faţă). Eu sunt pregătit să spun adevărul şi să ajut, dar nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ. Aş avea multe să-i adresez, dar din păcate, din păcate, nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Aş avea multe să-i spun şi nu numai, dar… Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis. Eu voi spune ce ştiu, aşa cum am făcut şi la Parchet, mai departe ţine de instanţă, însă vin cu speranţe, totuşi“, a declarat Cumpănaşu, la începutul lunii martie, la intrarea în sediul Tribunalului Olt.

Sursă foto: INQUAM Photos/Octav Ganea