Sony Ericsson oferă posibilitatea utilizatorilor să-şi organizeze într-o manieră ecologică problemele cotidiene, cu ajutorul recent anunţatului Sony Ericsson Naite. Lista de mesaje necitite, calendarul, browser-ul de internet  sunt accesibile printr-o simplă apăsare a unui buton, opţiune extrem de utilă petntru cei aflaţi într-o permanentă mişcare.

Un pionier al strategiei GreenHeart™, Naite este primul telefon de la Sony Ericsson care înlocuieşte manualul clasic, din hârtie, cu unul electronic prin care se economiseşte mai bine de 90% din totalul necesar de hârtie inclus într-un pachet standard pentru telefoanele mobile.  Compoziţia materialului din care este construit telefonul este alcătuită din minimum 50% plastic reciclat iar pachetul de bază al noului Naite va conţine un încărcător cu consum redus de energie, primul de acest gen introdus pe piaţă. Datorită acestor inovaţii, amprenta CO² este redusă până la 15%.

“Naite este un telefon care te ajută să fii mai organizat atât pe plan profesional cât şi personal, printr-o alegere cu impact redus asupra mediului. A fi ecologic şi a economisi resurse nu înseamnă neaparat un compromis de la stilul de viaţă pe care fiecare utilizator îl adoptă. De aceea, am creat un telefon de calitate, cu caracteristici precum acces de mare viteză la internet prin 3G, desktop Active pentru a ne ajuta utilizatorii să-şi organizeze timpul limitat” a declarat Quentin Cordier, Marketing Business Manager, Sony Ericsson.

Naite include aplicaţia WalkMate™ care oferă utilizatorilor posibilitatea să compare distanţa parcursă pe jos cu o distanţă similară, parcursă cu maşina. În acest fel, atitudinea ecologică a clienţilor Sony Ericsson poate fi măsurată specific.

Naite Organizare şi economisire în timp real

  • Email şi text pentru economisirea timpului
  • HSDPA, viteză mare pentru a naviga pe internet
  • Fotografii de calitare ridicată şi apel video
  • Calendar interactiv si desktop activ
  • Materiale din plastic reciclat, pachet ecologic şi încărcător cu consum redus de energie

Naite este compatibil GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 şi va fi disponibil pe plan local din Q3 al anului în curs.

Sony Ericsson este o companie internaţională de top, cu vânzări de peste 100 de milioane de telefoane în 2007. Una dintre valorile de bază ale companiei este diversitatea, Sony Ericsson având reprezentanţe în China, Europa, India, Japonia şi America de Nord. Compania a fost fondată în urma unui parteneriat de 50:50 între Sony şi Ericsson, în octombrie 2001, iar sediul său central este stabilit la Londra.