Sectorul românesc al cons­trucțiilor nu are cum să crească sănătos fără implementarea unor tehnologii de ultimă generație. De acest lucru sunt conștienți și cei mai importanți antreprenori din România, dar și marile companii internaționale care activează în industria de profil. Husqvarna Construction Products, parte a Husqvarna AB – Suedia, deține mai multe fabrici și este prezentă în peste 70 de ţări de pe întregul mapamond.

Una dintre prezențele puternice pe piață o are în România, unde este reprezentată de către SC Husqvarna Pădure şi Grădină SRL. Pe lângă maşinile şi sistemele complexe de tăiat ziduri, compania oferă întreaga gamă de sisteme pentru carotat, maşini pentru tăiat pardoseli din beton sau asfalt, mese pentru debitat caramidă sau alte materiale de construcţii, roboţi demolatori, sisteme de şlefuit pardoseli din beton şi gama completă de accesorii diamantate. „Prin produsele noastre, ne adresăm profesioniştilor care doresc performanţă şi calitate în activitatea lor. Gama de produse este una foarte variată, acoperind cam tot spectrul activităţilor pentru tăierea, carotarea, demolarea şi şlefuirea betonului“, a explicat Beni Miron, manager vânzari SC Husqvarna Pădure şi Grădina SRL.

Noutăţi la Construct Expo

A devenit deja tradiție ca la Construct Expo, târgul organizat la Romexpo, să se prezinte în premieră pentru România, și chiar pentru sud-estul Europei, tehnologii inovative. O astfel de inițiativă anunță pentru anul acesta și Husqvarna Pădure şi Grădina SRL. Astfel, specialiștii prezenți la expoziție vor putea vedea la lucru Hiperfloor, o soluţie completă de şlefuire şi lustruire a pardoselilor din beton. De altfel, aceasta se anunță deja una dintre cele mai de succes produse Husqvarna Construction Products la nivel mondial.

„Cercetarea şi inovaţia care stau în spatele acestei tehnologii, cum de altfel se întâmplă la toată gama noastră de produse, ne propulsează în rândul liderilor şi în acest segment de activitate. În acest an, ca şi noutate pentru piaţa din România, dorim să lansăm şi să promovăm tehnologia Hiperfloor de şlefuire a pardoselilor din beton. Vom face acest lucru inclusiv cu ocazia Construct Expo, unde vom fi prezenti în calitate de expozanţi“, a anunțat Beni Miron. Prin urmare, în cadrul Construct Expo vizitatorii vor putea asista la demonstraţii şi vor vedea la lucru tehnologii despre care nici nu știau că există.