Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, are doar cuvinde de laudă la adresa soțului ei, pe care îl consideră un om foarte ambițios și hotărât. Aceasta a se consideră o femeie împlinită, chiar dacă recunoaște că la început a fost nevoie să treacă împreună peste o serie de obstacole

„Primii ani au fost puțin așa… până s-a acomodat, fără soție. Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, a declarat Mihaela Prigoană la Antena Stars.

Ce a spus Mihaela Prigoană despre soacra sa?

Mihaela Prigoană a vorbit și despre mama lui Silviu Prigoană, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă. Aceasta a spus că s-a înțeles foarte bine cu soacra ei încă de la început.

„Cred că Silviu semănă mai mult cu mama, dar are parte mult și de la tatăl lui. Tatăl lui este un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic.

Eu, când am venit în 2015 la București și am venit acasă la Silviu, el era acolo împreună cu soțul ei și făceau niște controale medicale și când m-a văzut, am stat puțin, am povestit și mi-a spus un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, niște cuvinte foarte frumoase: ‘Să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine. Mi-ar plăcea foarte mult să rămâi aici.  A fost o femeie foarte minunată”, a mai declarat soția omului de afaceri.

Relația pe care o are cu copiii lui Silviu Prigoană

În ceea ce-i privește pe copiii lui Silviu Prigoană, Mihaela a spus că sunt niște băieți minunați, pe care-i ajută de fiecare dată așa cum poate, împreună cu soțul ei.

„Cu băieții m-am înțeles dintotdeauna bine. Cu toți m-am înțeles bine. Corina e o fată extraordinară. Noi suntem foarte uniți, ne vrem binele. Sunt persoana care caută întotdeauna să fie bine, nu-mi place să judec, să vorbesc de rău”, a declarat vedeta.

„La 20 de ani visam să mut munții. Am realizat multe lucruri, am construit multe lucruri împreună cu tatăl copiilor. Separarea de tatăl copiilor mei m-a făcut mai puternică. Viața o avem așa cum ne-o facem noi”, a mai spus Mihaela Prigoană.