Dezvăluiri uluitoare: Ce avere are de fapt omul de afaceri Gigi Becali. Patronul FCSB dispune de mai mulți bani decât și-ar fi putut cineva închipui.

La rândul său, Becali a mărturisit într-o carte scrisă de el că nu și-a închipuit că tatăl lui îi poate lăsa moștenire așa de mulți bani.

Dezvăluiri uluitoare: Ce avere are de fapt omul de afaceri Gigi Becali. ”Este un tip foarte deștept”

Dumitru Dragomir susține că știe ce avere are Gigi Becali, finanțatorul FCSB care de curând a refuzat o ifertă de 10 milioane de euro pentru un jucător.

Gigi Becali, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit recent că a primit o nouă ofertă pentru jucătorul Olimiu Moruțan, fiind vorba de 10 milioane de euro. Finanțatorul FCSB ar fi refuzat-o.

În acest context, Dumitru Dragomis susține că Gigi Becali nu este disperat să își vândă jucătorul și că are o avere foarte mare.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care este bun prieten cu finanțatorul FCSB, susține că cel din urmă are o avere impresionată, chiar dacă trăim vremuri de criză pe fondul pandemiei COVID-19.

”Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, dom’ne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea.

Era coadă la el la intrare. Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun”, a declarat Dumitru Dragomir la PRoX, potrivit gandul.ro.

”Becali are un miliard de euro”

Dragomir susține că prietenul său are o avere impresionantă, factor care influențează deciziile sale referitoare la vânzarea jucătorilor.

”Gigi Becali are bani mulți, dom’ne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

Gigi Becali provine dintr-o familie de aromâni, care s-a confruntat de-a lungul timpului cu represiuni comuniste. Locul nașterii actualului patron al FCSB a fost un lagăr de muncă în care familia acestuia a fost deportată.

Totuși, restricțiile impuse familiei au fost ridicate în 1959, moment în care aceasta s-a mutat în Pipera. De atunci, Atanase, tatăl lui Gigi, a reușit să acumuleze o avere impresionantă.

Atanase Becali a murit în 1989 și i-a lăsat fiului său o avere impresionantă pentru vremea aceea. Este vorba despre 150.000 de dolari pe care Tase i-a agonisit din oierit și afaceri cu produse lactate și carne.

Și Gigi Becali a fost uimit de moștenirea primită și a acceptat să-i îndeplinească dorința tatălui, aceea de a înmulți banii și nu de a-i risipi.

”Era un șoc, pentru ca nu îmi închipuiam că cineva poate să strângă atâția bani pe vremea aia”, a scris Gigi Becali în cartea ”Becali şi politica”.

Sursa foto: INQUAM Photos, Adriana Neagoe.