Andreea Esca este cea mai cunoscută şi de succes prezentatoare de ştiri din România. De peste 20 de ani prezintă cel mai important jurnal de ştiri de la cea mai importantă televiziune din România.

Andreea Esca surprinde din nou

Andreea Esca se află mereu în topul audienţelor, dar vedeta ne surprinde nu doar la pupitrul ştirilor. Fiecare ieşire publică a Andreei Esca reprezintă o ştire. De această dată, jurnalista a făcut o dezvăluire colosală.

Deşi nu s-a aflat niciodată ce salariu are de fapt Andreea Esca, vedeta a dezvăluit pe ce îşi cheltuieşte banii, dar şi ce a învăţat de la părinţi despre administrarea bugetului. Prezentatoarea PRO TV a răspuns cu detaşare şi umor întrebărilor jurnalistului Lucian Mîndruţă.

„Din salariul tău uriaş, cât cheltuieşti, cât investeşti, cât pui la CEC?”, a întrebat-o Lucian Mîndruţă.

Râzând, Andreea Esca a răspuns că foarte puţin din el cheltuieşte, restul investeşte şi pune de-o parte (în egală măsură).

„Fac destul de rar shopping, de obicei când sunt plecată din ţară. Am un model precum această rochie tip halat şi cam toate arată aşa. Cred că am vreo 10 rochii roşii ca asta! Probabil că mi-am dat seama la un moment dat ce stil mi s-ar potrivi, în ce mă simt bine, să arate şi frumos, să fie şi comod, astfel că mi-am creat aşa un stil, de una singură”, a dezvăluit Andreea Esca.