Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat marți o acuzație incredibilă la adresa guvernării liberale, despre care spune că are un singur scop.

Astfel, Ciolacu spune că închiderea economiei este pentru liberali un scop în sine, în condițiile în care nu fac nimic pentru a sprijini firmele românești puternic afectate de criza COVID-19.

”Prăbușirea nivelului de trai al românilor!”

”Toate acțiunile lor, toate minciunile, toate bâlbele, tot haosul provocat demonstrează clar că singura prioritate a Guvernului PNL a fost și este închiderea economiei.

Aproape trei luni de zile Guvernul Orban nu a luat nicio măsură de sprijin real pentru firmele românești.

Nici acum nu iau nicio măsură #reală de repornire a economiei. Mai mult, încearcă să ne convingă că totul trebuie să rămână în continuare închis”, a scris Ciolacu pe Facebook.

”Industrie NU. Agricultură NU. Turism NU. Terase și restaurante NU. Mall-uri NU. Doar șomaj, firme românești în prag de faliment, producători români lăsați la mila sorții și prăbușirea nivelului de trai al românilor!

”Industria navală are nevoie de sprijin”

Astăzi am avut o întâlnire cu liderul Blocului Național Sindical, Dumitru Costin, și cu reprezentanții Șantierelor Navale din Constanța, Mangalia, Brăila și Galați.

Pentru PNL, și cei din industria navală sunt la fel de neimportanți precum cei din HORECA și nu merită sprijiniți! Însă pentru miile de familii care câștigă o pâine pe șantierele navale locurile lor de muncă sunt vitale.

De aceea, vom găsi în Parlament soluțiile legislative”, a precizat liderul interimar al PSD.