Aceste mașini vor fi ridicate! Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a semnat o dispoziție privind ridicarea de pe domeniul public din Sectorul 1 a peste 100 de autovehicule abandonate.

Aceasta a explicat că mașinile respective „încurcă circulația sau ocupă inutil locuri de parcare” iar autoritățile au vedere peste 1.300 de autovehicule care sunt incluse în categoria respectivă.

Anunțul făcut de Clotilde Armand

„În acest moment, avem în evidență peste 1.300 de mașini abandonate pe domeniul public al Sectorului 1 care încurcă circulația sau ocupă inutil locuri de parcare.

Pentru că este în joc cartea noastră de vizită, nu voi permite ca Sectorul 1 să devină un cimitir de mașini. Am semnat astăzi dispoziția privind ridicarea a peste 100 de astfel de autovehicule. Astfel, ne asumăm și respectăm angajamentele pentru a reda orașul oamenilor”, a declarat Clotilde Armand.

Lovitură grea pentru proprietarii de mașini

Anunț major pentru românii care locuiesc la bloc în Capitală. Primăria Sectorului 5 a început deja să ia măsuri drastice în luna ianuarie. Ce trebuie să știe bucureștenii?

Vești proste pentru bucureștenii care locuiesc la bloc și dețin garaje pe domeniul public. Primăria Sectorului 5 a început deja somarea persoanelor care dețin o astfel de proprietate.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primărie, primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu a dispus ca polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții să se deplaseze în teren în vederea verificării respectării prevederilor legale a construcțiilor de tip garaj din strada Uranus nr. 98, bloc U8.

În urma controalelor efectuate, aceștia au constatat o serie de nereguli. Mai exact, potrivit sursei citate, s-au identificat mai multe garaje, copertine și alte amenajări cu destinația de garaj, executate pe domeniul public sau privat al Municipiului București pe raza Sectorului 5.

Sursa foto: INQUAM Photos, Alexandra Pandrea