Viorel Stegaru NU a murit

Viorel Stegaru NU a murit! De câteva zile, telespectatorii varsă lacrimi amare. Zvonurile care circulă în spațiul public i-au întristat crunt. De ceva vreme, se zvonește că Viorel Stegaru ar fi decedat.

Deranjat de minciule care s-au spus despre el, bărbatul a luat inițiativă. S-a filmat, apoi a urcat videoclipul pe TikTok. Spre bucuria oamenilor, Viorel Stegaru n-a murit.

Cu umorul caracteristic, el le-a zis oamenilor: „Să-i fie țărâna ușoară lui ăla care zice că am murit, eu n-am murit.”

„Fanilor, sunt în carne și oase, uitați-vă, trăiesc! N-am murit! Dacă unu a spus că am murit să-i fie țărâna ușoară lui ăla care zice că am murit, eu n-am murit. Pa!”, a spus el.

Postarea sa a devenit virală în scurt timp. Oamenii i-au transmis numai mesaje de bine: „Să trăiești, dragule.” / „Bravo că ai grijă de copiii tăi, Viorele.” / „Să-ți ajute Dumnezeu.” / „Să fii sănătos Viorele, să ai grijă de copilașii tăi.” / „Dumnezeu să-ți dea sănătate și putere să poți crește copiii.”

@michelaniculcea #viorel ♬ sunet original – Michy

Vulpița a recunoscut că Viorel Stegaru nu a murit

Vă amintim că, luna trecută, Vulpița a dezvăluit că Viorel Stegaru se confruntă cu mai multe probleme de sănătate grave. La scurt timp, au apărut diverse zvonuri în spațiul public.

La un moment dat, au apărut imagini de la presupusa înmormântare a lui Viorel Stegaru.

La scurt timp, însă, Vulpița a clarificat lucrurile. A recunoscut că fiul ei, Ștefan, locuiește cu Viorel Stegaru, care se simte mai bine și se îngrijește de cei trei copii ai lor.

Vulpița și Viorel s-au despărțit

În prezent, Viorel Stegaru se ocupă de creșterea celor trei copii pe care îi are cu Veronica Stegaru, poreclită „Vulpița”. Ea, însă, pare că și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, cu care s-a afișat, pentru prima dată, în septembrie 2023. De când cei doi nu mai formează un cuplu, Viorel Stegaru se ocupă singur de creșterea copiilor. P

otrivit spuselor sale, Vulpița nu s-a mai interesat de copiii lor. Ba mai mult, ar fi uitat de ziua de naștere a propriei fiice.

Încă dinainte de a deveni mamă pentru a treia oară, s-a speculat în spațiul public că ea are un nou partener de viață. Partenerul ei n-ar fi fost de acord să continue relație, după ce a aflat că ea a rămas însărcinată din nou cu Viorel Stegaru.

Fiind la un pas de a rămâne fără bebeluș și fără adăpost, Vulpița a rezolvat situația. A lăsat copiii în grija fostului soț și s-a mutat la noul iubit. Cei doi ar fi împreună de câteva luni.