Doliu în lumea filmului! Adrian Schiller a murit brusc

Doliu în lumea filmului! Adrian Schiller a murit brusc la numai 60 de ani. Decesul său a fost confirmat de către agentul său. Momentan, nu se știe din ce cauză a murit.

„A murit mult prea devreme, iar noi, familia sa și prietenii apropiați suntem devastați de această pierdere.

Moartea sa a fost bruscă și neașteptată și nu sunt încă disponibile detalii suplimentare în jurul cauzei sale”, au declarat reprezentanții agenției de talente „Scott Marshall Partners”, care l-a reprezentat pe actorul englez mai bine de trei decenii.

Adrian Schiller
SURSA FOTO: Facebook, Adrian Schiller

La rândul său, sora sa, Ginny, a confirmat decesul prin intermediul rețelelor sociale. Se pare că marele actor a murit miercuri, 3 aprilie 2024, în propria casă. Sora sa va oferi mai multe detalii despre funerariile sale și despre comemorarea sa în curând.

„Dragii mei, acesta este Ginny, îmi pare atât de rău să vă anunț pe toți că fratele nostru drag, Adrian, a murit brusc acasă ieri. A avut atât de mulți prieteni foarte apropiați – îmi pare rău pentru cei dintre voi care aflați despre acest lucru aici.

Vom comunica mai multe despre funeralii și/sau planurile pentru comemorare în curând”, a scris ea, joi, pe Twitter.

„Oh, Ginny. Îmi pare atât de rău să aud asta despre Adrian. Gândurile mele sunt cu tine și familia ta.”

„Sunt atât de șocat și profund mâhnit să citesc asta. L-am cunoscut pe Adrian acum ani buni, eram costumier la RSC și l-am cunoscut atunci. Un actor minunat și un om atât de amuzant. Cele mai sincere condoleanțe pentru tine, toată familia lui și prietenii lui. Odihnește-te în pace, Adrian.”

„Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta. Întotdeauna sunt încântat să îl văd pe Adrian la lucru la televizor sau în film. Am avut plăcerea să văd piesa ”The Crucible” la Old Vic în direct. Îmi amintesc că l-am văzut ieșind pe ușa scenei zâmbind și căra un caz de chitară. Apreciam întotdeauna tweeturile sale gândite.”, sunt câteva dintre mesajele scrise în secțiunea de comentarii.

Despre Adrian Schiller

Adrian Schiller a câștigat simpatia telespectatorilor cu ajutorul rolurilor jucate în „The Musketeers”, „The Last Kingdom” (unul dintre cele mai populare seriale despre perioada vikingilor) și „Victoria”.

A fost creditat ca fiind unul dintre cei mai buni ai actori ai generației sale încă de la începutul anilor ’90, după ce a apărut în „Prime Suspect”, „Ghosts” și „TV RKO 281”.

În anii 2000, a continuat să joace în drame și comedii, precum „A Touch of Frost”, „My Family”, „Judge John Deed” și „Silent Witness”.