Marcel Vela a anunțat că printre zecile de persoane care au fost amendate la priveghiul lui Emi Pian s-a aflat și manelistul Florin Salam. Se pare că artistul ar fi interpretat, în prezența a sute de persoane, mai multe melodii de jale, lângă sicriul interlopului.

Potrivit ministrului, în total au fost aplicate 60 de amenzi, iar autoritățile supraveghează în continure zona.

„Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa. Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane.

S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru.

Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție”, a spus Vela, la România Tv.

Marcel Vela a răbufnit

Totodată, ministrul de Interne a răbufnit la apariția unei filmări de la priveghiul interlopului. Vela a subliniat faptul că situația este sub supraveghere, iar aturoritățile au totul sub control.

„Nu mi se pare să difuzați imagini de pe zi și să spuneți că sunt seara. Văd că dumneavoastră le știți pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni”, a mai spus Marcel Vela.

De cealaltă parte, Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii susține că nu amenzile sunt soluția pentru a evita infectare cu noul coronavirus. Totodată, acesta a mai făcut o serie de precizări legată de încăierarea în care Emi Pian a fost ucis.

„Medicina nu se rezolvă nici cu amenzi, nici cu cătușe. Ce faceți cu bomba epidemiologică de acolo. Vreau să faceți și prevenție, nu numai amenzi. Virusul se răspândește mai mult ziua decât noapte. Recunoașteți că sunteți depășit de situație. Îmi spuneți că faptul că doi interlopi s-au tăiat între ei nu este problema forțelor de ordine”, replicat și Victor Ciutacu.