Oprah a câştigat în perioada mai 2011 – mai 2012 nu mai puţin de 165 de milioane de dolari. Aceste informaţii au fost publicate după ce Oprah s-a clasat pe locul 11 în topul celor mai influente femei din lume într-un top realizat tot de Forbes.
Regizorul Michael Bay s-a plasat pe locul doi cu câştiguri de 160 de milioane de dolari, în aceaşi perioadă de timp, datorită în special filmului ‘Transformers: Dark of the Moon’, care a obţinut încasări de peste 1,1 miliarde de dolari.

Steven Spielberg s-a plasat pe locul trei cu câştiguri de 130 de milioane de dolari, fiind urmat de producătorul Jerry Bruckheimer cu 115 milioane de dolari şi de rapperul Dr. Dre cu 110 milioane de dolari.

În clasamentul celebrităţilor care au obţinut cele mai mari venituri în ultimul an mai apar şi regizorul Tyler Perry cu 105 milioane de dolari şi realizatorul de televiziune Simon Cowell cu 90 de milioane de dolari. În afară de Oprah, singura femeie care mai apare în primele 20 de poziţii ale acestui top este Britney Spears care a câştigat 58 de milioane de dolari.