De ce să-ți rezervi camerele preferate pe CazarePeLItoral.ro?

#1 Este mai ieftin

Sistemele de rezervări online sunt gândite în așa fel încât ori de câte ori un client plătește o rezervare online, agenția să câștige un anumit comision. Dar chiar și cu acest comision, rezervările online sunt întotdeauna mai convenabile ca preț decât dacă ai merge pur și simplu la recepția unui hotel și ai cere o cameră. Acest lucru se întâmplă deoarece, pentru a-și menține business-ul activ, orice unitate de cazare preferă să ofere un anumit discount clienților care îi achiziționează serviciile din timp.

#2 Este mai practic

Decât să cauți pe internet informații despre fiecare hotel sau apartament de închiriat care te interesează în parte, este mult mai practic dacă ai toate informațiile care te privesc într-un singur loc. Astfel, poți face o comparație între diferitele unități de cazare și te poți informa din timp în legătură cu facilitățile lor.

#3 Mergi la sigur

Când faci o rezerveare pe site-ul CazarePeLitoral.ro știi sigur că-ți poți aștepta sejurul liniștit, fără a-ți face griji că în momentul în care ajungi la destinație există riscul ca locația dorită de tine să fie fully booked. Această neplăcere o mai poți experimenta atunci când mergi la un hotel fără să-ți faci rezervare, dar  niciodată dacă te pregătești din timp și îți alegi camera online, de pe CazarePeLitoral.ro.

#4 Ai de unde alege

Pe site-ul CazarePeLitoral.ro nu găsești doar hoteluri, ci și vile sau apartamente închiriate în regim hotelier pentru care poți opta în funcție de nevoile tale și ale celor care te însoțesc. Astfel, poți compara și decide dacă este mai ieftin să plătești pentru o singură cameră de hotel, sau să împarți o vilă spațioasă al cărui tarif să-l împarți cu toată gașca.

#5 Oferte last minute

Dacă planul de a merge la mare este o idee spontană, atunci profită de ofertele last minute de pe site-ul CazarePeLitoral.ro! Este mult mai convenabilă o astfel de vacanță, chiar și în contextul pandemiei cu COVID-19.

#6 Camere mai bune

Online ai posibilitatea de a-ți alege camerele în care vrei să-ți petreci vacanța, dar la recepție nu. Camerele bune se rezervă primele, iar la recepție, dacă ai norocul să mai fie liber ceva, trebuie să te mulțumești cu ceea ce ți se oferă.

#7 Review-uri de la alți clienți

Când vrei să te cazezi într-un hotel sau un apartament la care nu ai mai stat niciodată, ajută foarte mult în luarea unei decizii dacă poți afla impresia altor persoane care au beneficiat deja de serviciile de cazare ale unității respective. Astfel, poți afla dinainte de check in dacă sejurul pe care îl rezervi va fi exact cel promovat de hotelul sau apartamentul respectiv, sau întreaga prezentare nu este decât o strategie de marketing?

#8 Posibilitatea plății online

În perioada pandemiei de COVID-19 este foarte importantă limitarea interacțiunii directe cu alte persoane. Chiar dacă la recepția unui hotel ai posibilitatea de a plăti cu cardul bancar, totuși, această metodă de plată nu se compară cu plata online unde nici măcar nu trebuie să intri în contact cu reprezentanții hotelului.

#9 Șansa de a compara

Când ai ajuns deja la recepție și vrei să-ți rezervi o cameră, nu ai de unde să știi dacă la momentul respectiv, prețul care ți se propune este cel mai bun preț de pe piață sau nu. În schimb, online, nu numai că poți compara tarifele unității de cazare care te interesează cu alte unități de cazare similare, dar și cu site-ul oficial al hotelurilor sau apartamentelor închiriate în regim hotelier între care oscilezi, pentru a beneficia întotdeauna de cele mai bune oferte.

#10 Știri din turism

Pe site-ul CazarePeLitoral.ro, pe lângă toate informațiile unităților de cazare listate, mai poți afla știri din turism sau te poți delecta cu ghiduri turistice care să te ajute să faci o alegere mai bună. Mai ales într-o perioadă ca aceasta, este bine să fii mereu informat și să știi dinainte situația locului în care vei ajunge pentru a te pregăti corespunzător sau, la nevoie, pentru a schimba destinația.