Înființată în anul 1973, WTS International oferă servicii complete de consultanţă, de arhitectură şi planificare conceptuală, asigurând şi managementul în multe dintre centrele de fitness și wellness al căror partener sunt. Odată complexul deschis, WTS  asigură o gamă variată de servicii de consultanță, precum instruirea personalului calificat şi selecţia de produse folosite, menţinând standardul şi calitatea procedurilor.
WTS este partenerul celor mai cunoscute și apreciate cluburi de fitness și wellness din lume, iar acest lucru este certificat şi de numeroasele premii pe care le-au obţinut în ultimii ani. Printre clienții companiei se numără și multe hoteluri și resorturi, proiecte rezidențiale de lux, precum și cluburi private și dezvoltatori imobiliari din Statele Unite ale Americii și alte zone ale lumii.
Și România ajunge în toamna acestui an pe harta country club-urilor din Europa, odată cu lansarea proiectului Stejarii Country Club. Desfășurat pe o suprafață de 22.000 mp și construit pe trei nivele, complexul va reuni, printre altele, un centru de fitness, piscină, patru terenuri de tenis interioare și exterioare ce pot fi folosite în orice sezon, fiind acoperite cu o zgură specială utilizată la Turneul de la Stuttgart, două terenuri de squash, două terenuri de padel (unice în București), o pistă de alergare, spații destinate copiilor, zone de relaxare, precum și un centru SPA. În vecinătatea clubului, va fi amenajat un driving range pentru pasionații de golf, ce poate găzdui până la 20 de jucători simultan.
Expertiza WTS International reprezintă încă unul dintre punctele forte ale complexului, care imprimă spiritul american al country cluburilor în spaţiul discret și impresionant din zona pădurii Băneasa.
Pentru mai multe informații despre Stejarii Country Club, vă invităm să accesați site-ul www.stejariicountryclub.ro.